פרויקט מסעדת הנהלת מפעל דלתא בקיסריה

מערך הגשת אוכל, פסים חמים וקרים וכל זה בתוך דלפק דמוי "סירה". מורכבות של הפרויקט היא איך מייצרים דפנות בזווית אלכסונית ועוד בכיפוף מעוגל מבלי לפגוע קו תלת מימדי.

שוב, ללא טכנולוגית מידידה ועיבוד ממוחשב, לא הינו יכולים לייצר צורה כה מורכבת. צוות תכנון וביצוע של בוריסטון, פתרו את הבעיה ע"י בנית מודל במרחב הווירטואלי על מנת לבחון נקודות כשל בטרם ייצור בפועל. ולבסוף, עובדים של חברת דלתא, קיבלו את הסירה העטופה מכל כיוון בחומר ממדהים כמו קוריאן.

עבודת החיפוי כללה דפנות עם פתחי אוורור ופתחי שירות, נישות של צלחות, ניתוקים דקורטיביים וכמובן משטח עבודה מעוצב מקוריאן חלק ופרקטי גם מצד המגיש וגם מצד הסועד.